Slide Ons verhaal Yoggies gaat over hoe we yoghurt voor honden hebben uitgevonden en voer zonder chemicaliën voor een, na een vergiftiging, geredde puppy.
Omdat we geloven dat "Gezondheid begint in de kom®"

Onze puppy was iets meer dan een jaar oud toen hij tijdens een boswandeling vergiftigd werd... Ik droeg hem in men armen "halfdood" naar de dierenarts en ik voelde pure wanhoop en hulpeloosheid. We waren des te gelukkiger toen, na een paar dagen en nachten vechten voor zijn leven waarin zijn hele familie om de beurt bij hem waakte, onze geliefde Roxy werd gered! Op dat moment hadden we geen idee wat ons te wachten stond en waar het ons zou brengen…

Lees meer hieronder

Onze hond “baby”

toen at hij gewoon iets tijdens een wandeling in het bos dat hij niet had, en waarschijnlijk heeft een of ander gif zijn hele spijsverteringskanaal ernstig beschadigd en op de lange termijn zijn spijsverterings- en immuunsysteem uitgeschakeld. Dus wat Roxy ook at, ging van tevoren of achterin naar buiten – hij braakte gewoon en had last van ernstige diarree, een ongelooflijk opgeblazen gevoel en winderigheid. Helaas heeft niets meer dan een week geholpen.

Toen ik voor het eerst de productie van “korrels” zag

 

Als voormalig “gastronoom” dacht ik dat ik het gewoon moest “repareren”. Ik begon te lezen over honden, hun afkomst, DNA, gezondheid en hoe het spijsverteringskanaal van de hond werkt. Ik ging naar de kern van de zaak en bestudeerde het spijsverteringsstelsel van de hond in detail. Dankzij een kennis kreeg ik de kans om de productie van korrels voor honden te zien. Het was echter de productie van geëxtrudeerde korrels. Daar realiseerde ik me dat vleesbeendermeel en kunstmatige vitamines en het sproeien van “wat” vet, niet alleen voor conservering, waarschijnlijk niet het beste zijn voor een hond …

  NIEUWSBRIEF

  Mis geen kortingen, Nieuwigheden, tips over interessante artikelen en meer.

  Door het formulier in te dienen, gaat u akkoord met de verwerking van persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.


  Dus terug... Ik moest iets anders bedenken. Ik was geïnteresseerd in een artikel over yoghurt. En het idee was er! Hondenyoghurt zou Roxy kunnen helpen met spijsvertering en immuniteit. Ik begon uit te vinden, te proberen, voor te bereiden... en na twee maanden was het de eerste hondenyoghurt ter wereld. Hij hielp Roxy met verteren en stopte geleidelijk aan zijn diarree en 'winden'. En hij smaakte het zelfs.

  Na verloop van tijd, hoewel Roxy relatief gezond was, werd het duidelijk dat yoghurt alleen niet genoeg zou zijn voor zijn gezondheid. Hij braakte nog steeds af en toe en had diarree. Maar geëxtrudeerde korrels waren niet de oplossing! Samen met de ontwikkeling van yoghurt kreeg ik steeds meer informatie over de oorsprong van honden, hun voorouders en DNA…

  Ik wil graag de drie dierenartsen bedanken die onze hond hebben gered en mij in het begin veel hebben geleerd over de gezondheid van honden. Bedankt!

  Ik wist al van BARF en dat rauw voer het beste voer is voor een hond en zijn spijsvertering. Maar Roxy gaf er niet veel om - hoe stel je een evenwichtige en correcte BARF samen? Dus de dierenarts en ik dachten eraan om het te drogen en er korrels van te maken. Hier ontstond het idee van koudgeperste korrels, bij de productie waarvan alleen de grondstoffen worden gedroogd, vermalen en in de juiste verhoudingen tot korrels geperst. Geen hoge temperaturen, geen chemicaliën!
  En yoghurt voor honden is gemaakt!

  Agent, ik schaam me echt…

  Vanaf die tijd heb ik een nogal grappige ervaring – ik deed tests met hondenpoep naar een niet nader genoemde universiteit, we wilden de effecten van prebiotica en probiotica in voedsel weten. Ik werd aangehouden door de politie voor een snelle rit en vroeg: “Heb je het in die koelkast?” En omdat ik graag plezier heb, antwoordde ik naar waarheid – en met een glimlach “shit”. Toen zweette ik een beetje voordat ik de politieman uitlegde dat ik echt “shit.. en waarom” in die koelkast naast me droeg.

  Hoe ik de eerste korrels thuis droogde

  Omdat de testresultaten steeds beter werden en ik een heel eigenwijs persoon ben, en ik ook de beste en gezondste voeding voor mijn hond wilde, ben ik het zelf gaan proberen. Ik mengde geleidelijk, vermaalde op een thuisrobot, droogde in een fruitdroger voor thuis, drukte op een opnieuw ontworpen cartridge-oplaadpers … En zo hadden we op een dag zoiets als koudgeperste korrels thuis.

  Roxy was de eerste die ze ontving – en ze ontvangt ze nog steeds. Daarna werden onze korrels ook getest door buren en vrienden, ik heb ze afgeleverd bij kennissen en dierenartsen… Voor grotere productie, toen ze succesvol bleken en de reacties positief waren, maar natuurlijk moesten we een kwaliteitsfabrikant vinden om eindelijk onze allereerste tas te verkopen van Yoggies korrels op 23 januari 2016 !

  Maar daarvoor reed ik door Europa, belde of bezocht bijna alle fabrieken… totdat ik eindelijk de echte ontdekte – in Duitsland, met meer dan 50 jaar ervaring en dezelfde benadering van honden als ik had en heb. Alleen daar begreep ik dat je een geweldig recept kunt hebben, maar dat het misschien niet gemakkelijk is om het te maken. Gelukkig hebben het toprecept en de nog betere productietechnologie, samen met de geweldige ervaring van de technoloog, me veel geholpen en helpen ze nog steeds om onze recepten te verbeteren tot op de dag van vandaag. Daarom krijgen onze honden en uw honden nog steeds de beste en gezondste voeding die we kunnen bedenken en produceren.

  Yoggies-garantie: er zal nooit chemicaliën, graan of soja in Yoggies-voer zitten!

  Laten we de onbaatzuchtige vriendschap van onze hondenvrienden waarderen, laten we ons op elk moment verheugen, of het nu lente is of regen buiten tijdens de wandeling, of vorst… Laten we hun liefde en toewijding aan hen teruggeven.

  Wij bij Yoggies streven hiernaar door te proberen kwaliteitsvoeding uit te vinden en te geven zonder chemie, waardoor onze honden gezonder, vitaler worden en we met hen en zij met ons nog veel meer mooie en vrolijke momenten zullen doorbrengen zonder zorgen door onnodige veterinaire zorg. , ziektes en zorgen die we kunnen vermijden dankzij kwaliteitsvoedsel, want het is waar dat “Gezondheid begint in een kom” ®

  Klanten waren zelf de eersten die
  Yoggies korrels “DRIED BARF” noemden. Dank u.

  De toewijding van de Yoggies is om de honden terug te brengen naar hun oorspronkelijke voedsel uit de natuur met de originele smaak en geur, zonder enige chemie of graan, omdat de hond een carnivoor is en geen graanschuur. Honden verdienen niet alleen onze liefde, maar ook beter voedsel voor hun loyaliteit. En we kunnen en doen het. Kortom, we willen dat hun eten zo gezond is in een kom. We zijn al in het reine gekomen met het feit dat managers in multinationals en concurrenten niet veel sympathie voor ons hebben, omdat we de dingen goed doen en niet alleen voor het bedrijfsleven. Nee een mede

  Wij zijn een familiebedrijf, opgericht op initiatief van één puppy, en waarvoor het waar is dat “Gezondheid begint in een kom®”

  Dog Roxy en zijn familie
  Yoggies

  U kunt HIER meer te weten komen over onze producten  of u kunt winkelen in onze Yoggies e-shop