Supplementen en Oliën
voor honden en katten

Elk van de Yoggies voedingssupplementen is van de hoogste kwaliteit en geen van hen bevat chemicaliën, smaakstoffen of genetisch gemodificeerde grondstoffen, zogenaamde GGO’s. De oliën worden voorzichtig koud geperst om zoveel mogelijk heilzame stoffen te behouden. U kunt gedurende het hele leven van uw dierenpartner vrijelijk oliën en accessoires voor honden en katten serveren. In ons aanbod vind je een ruim assortiment aan voedingssupplementen voor honden (oa een uniek supplement voor gewrichten met probiotica) alsook zalm en andere oliën van de hoogste kwaliteit, die geschikt zijn voor zowel hond als kat.

Accessoires voor honden zijn zowel geschikt voor puppy’s als voor volwassen en oudere honden. Houd er echter rekening mee dat “alles met mate” van toepassing is.

 

Bekijk het volledige aanbod

 

 

Melkdistelolie voor honden en katten

Verpakt in 250 ml en 500 ml zonder bewaarmiddelen!

Olie van mariadistel (distel, Silybum marianum) is een van de oliën en supplementen voor honden en katten. Het versterkt het immuunsysteem gunstig, is een antioxidant en is geweldig voor het versterken van de leverfunctie en genezing. Het wordt koud geperst en daardoor blijven de natuurlijke eigenschappen behouden. Het versterkt het immuunsysteem, de reinigende functie van de lever en de genezing ervan bij ziekten, na operaties, chemotherapie en toediening van medicijnen. Mariadistel beschermt ook de celwanden tegen het binnendringen van virussen en andere stoffen die hun functie aantasten. Het kan gebruikt worden om het voerrantsoen te verrijken, zie hieronder… Het is gemaakt ZONDER CONSERVEERMIDDELEN EN KLEURSTOFFEN. Je huisdier zal van hem houden!

Lijnzaadolie voor honden en katten

Verpakt in 250 ml en 500 ml zonder bewaarmiddelen!

Als u het immuunsysteem van uw hond of kat wilt versterken, hem wilt voorzien van vitamines, omega 3 en 6 vetzuren, of als u de gezonde ontwikkeling van uw puppy belangrijk vindt, kunt u dit voedingssupplement gebruiken. Lijnzaadolie is geweldig als ziektepreventie, antioxidant en een middel om de afweer van het lichaam te versterken. Het helpt ook tegen verschillende ontstekingsziekten en hun genezing. Gebrek aan essentiële vetzuren kan ook leiden tot veranderingen in huidkwaliteit, haar, vermoeidheid, groei en ontwikkelingsstoornissen. Daarom is lijnzaadolie een geweldig voedingssupplement gemaakt ZONDER CONSERVEERMIDDELEN EN KLEURSTOFFEN.

Hennepolie voor honden en katten

Verpakt in 250 ml en 500 ml zonder bewaarmiddelen!

Wilt u de gezondheid van uw viervoeter ondersteunen met kwaliteitsolie of een geweldige energiebron bij de hand hebben? Probeer hennepolie van vlas (Cannabis sativa – bevat geen THC). Gebruik het om uw voerrantsoen te verrijken met essentiële vetzuren en diverse vitamines. Het heeft een hazelnootgeur en dankzij het chlorofylgehalte ook een zachtgroene kleur. Hennepolie bevat 23 aminozuren die in de natuur voorkomen, waaronder 8 essentiële (het lichaam van de hond kan ze niet maken en moet ze met voedsel eten). Het heeft ook een ideale verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Het is gemaakt ZONDER CONSERVEERMIDDELEN EN KLEURSTOFFEN.

Zalmolie voor honden en katten

Verpakt in 250 ml en 500 ml zonder bewaarmiddelen!

Zalmolie is een van de meest gebruikte voedingssupplement voor honden en katten. Daarom zijn deze oliën van de hoogste kwaliteit. Het is gemaakt in Duitsland en bevat hoogwaardige essentiële vetzuren Omega 3 en 6, die het lichaam van de hond niet kan produceren. Zalmolie voor honden bevat ook vitamines en mineralen, die als voedingssupplement een positief effect hebben op de hersenontwikkeling en een gezonde en glanzende vacht, hart en spijsvertering. Het helpt ook tegen verschillende ontstekingsziekten en wondgenezing. Het is ook geweldig voor het verteren van in vet oplosbare vitamines A, D, E, K. Yoggies zalmolie voor honden is gemaakt zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Yoggies Voor gezonde hondengewrichten met probiotica

Verpakt in 600 g zonder bewaarmiddelen!

Samen met dierenartsen en fokkers hebben we een volledig uniek natuurlijk voedingssupplement voor hondengewrichten ontwikkeld. Het is geschikt voor puppy’s, volwassenen en oudere honden en is ontworpen om de ontwikkeling, regeneratie en versterking van gewrichten, pezen, vernieuwing van interarticulaire (sinoviale) vloeistof te ondersteunen. Dankzij het unieke gehalte aan probiotica en prebiotische werking, helpt het ook om de immuniteit en afweer van de hond te versterken. Dit volledig unieke natuurlijke product zonder chemicaliën en conserveringsmiddelen bevat Perna Canaliculus vleesextract, fruit, groenten, probiotica en prebiotica en ondersteunt daardoor de gezondheid van elke hond op een geheel unieke manier.

Yoggies Biergist voor honden

Verpakt in 1000 g zonder bewaarmiddelen!

Biergist voor honden is een volledig natuurlijk voedingssupplement voor honden, ontworpen om voedsel te proeven, de inname van aminozuren en het complex van B-vitamines (B2-B12) te verhogen. Het kan zowel voor puppy’s als voor volwassen en oudere honden worden gebruikt. Het is geweldig als voedingssupplement voor honden die rauw BARF-voer krijgen en ook om het voer aantrekkelijker te maken in geval van anorexia, verhoogde inspanning, training of in de lentemaanden om de afweer tegen tekenbeten te vergroten. Bij het voeren van een hond rauw voer kan biergist gecombineerd worden met bijvoorbeeld kruiden of een supplement voor gezonde gewrichten.

Yoggies Chlorella voor honden

Verpakt in 100 g zonder bewaarmiddelen!

Chlorella voor honden is een natuurlijk voedingssupplement zonder bewaarmiddelen en chemicaliën, verkregen uit zoetwateralgen “Chlorella vulgaris”. Deze worden langzaam gedroogd en vermalen tot een fijn poeder. Het kan dan gemakkelijk in het voedsel worden gemengd. Chlorella voor honden dient om het lichaam te ontgiften, geurtjes van de huid en adem te verminderen en ook als “voeding” (zogenaamde pre-drug) voor verschillende stammen van probiotische culturen die in de darmen van de hond leven. Chlorella voor honden is geweldig als voedingssupplement, bijv. voor honden die rauw voer BARF . krijgen

Yoggies Krill voor honden

Verpakt in 200 g zonder bewaarmiddelen!

Krill voor honden is een natuurlijk voedingssupplement verkregen uit de Noordse zeeën. Het is een puur, natuurlijk, chemisch geproduceerd product en een rijke bron van eiwitten, Omega 3, aminozuren, Choline voor hersen- en levervitalisatie en Fosfolipiden voor celstructuur. Het is in de vorm van een grof gemalen poeder. Het is geschikt als voedingssupplement voor honden die BARF krijgen en overal waar het nodig is om de eiwitinname te verhogen en het gewicht en de conditie van de hond te verhogen. Krill is ook een prima voedingssupplement bij het voeren van rauw BARF-voer aan een hond

Yoggies Calcium uit algen

Verpakt in 750 g zonder bewaarmiddelen!

Algencalcium wordt gemaakt van verkalkt zeewier Lithotamnium Calcareum. Het is een pure bron van calcium zonder chemicaliën, bewaarmiddelen en smaakstoffen. Het is geschikt voor het balanceren van Ca (calcium) en P (fosfor) in voeding (ideale verhouding 1,4-2:1). Het wordt het best gebruikt om belangrijke voedingscomponenten in evenwicht te brengen en de ontwikkeling van de gewrichten en botten van de hond te ondersteunen. Calcium is geschikt voor jonge honden in ontwikkeling, voor honden onder belasting en honden die rauw voer BARF krijgen. Volg bij toediening de juiste verhoudingen voor de balans van de voedingscomponenten, aangezien zelfs een overdosis schadelijk kan zijn.

Yoggies Een kruidenmengsel voor honden

Verpakt in 600 g zonder bewaarmiddelen!

Het mengsel van speciaal ontwikkelde en gemengde gemalen kruiden en microalgen voor honden is gemaakt zonder conserveringsmiddelen. Het dient als ondersteuning van de spijsvertering, een gezonde vertering van voedsel, ter ondersteuning van wondgenezing, om voedsel te proeven en als prebioticum voor vele probitische stammen in de darmen van de hond. Kruiden voor honden zijn geweldig, vooral voor het voeren van rauw BARF-voer aan honden en voor het verrijken en op smaak brengen van voer. Kruiden voor honden dienen ook als ondersteuning voor een betere spijsvertering en darmperistaltiek.

Yoggies Tegen teken voor honden en katten

Verpakt in 500 g zonder bewaarmiddelen!

Yoggies Anti-tick is een natuurlijk voedingssupplement voor honden in de vorm van kleine krokante korrels. Het is een natuurlijk voedingssupplement ter bescherming tegen teken, vlooien en hun beten en zuigen. Het creëert een schaaf- en milieu op de huid en vacht van een hond, onherkenbaar voor mensen, maar onherbergzaam voor parasieten. Dit voedingssupplement is gemaakt zonder chemicaliën op basis van kruiden, fruit en biergist. We raden aan om deze korrels apart van het eten te serveren, of ze bijvoorbeeld door rauw BARF-voer te mengen

Yoggies CBD daalt met 3,2% voor honden en katten

Verpakt in 10 ml en 30 ml zonder bewaarmiddelen!

Yoggies CBD-druppels bevatten koudgeperste hennepolie, wat op zich erg waardevol is, maar vooral CBD-A en CBD, dit zijn natuurlijke stoffen die in cannabisplanten zitten. Deze stoffen kunnen misselijkheid, braken effectief onderdrukken, ontstekingsremmende effecten hebben, antibacteriële effecten hebben, kunnen worden gebruikt als mogelijke preventie van aanvallen of als ondersteuning bij de behandeling van neurodegeneratieve ziekten bij honden en katten (bijv. epilepsie). Bevat geen THC.

Wat te vermijden
bij het kiezen van supplementen voor honden:

Als u uw huisdierpartner te veel supplementen tegelijk geeft, is de kans groot dat de maag de supplementen niet goed verteert en kan braken of diarree optreden. Daarom is het beter om “het ene” product enige tijd te serveren en het na verloop van tijd in een ander te veranderen.

Denk aan de gezondheid van uw hond of kat en geef voedingssupplementen (of oliën) met de nodige voorzichtigheid. bijv. Yoggies korrels bevatten al alles wat je nodig hebt voor een gezonde en perfecte ontwikkeling van je hond of kat.

Gebruik oliën, en in het algemeen elk voedingssupplement voor honden en katten, als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding voor uw huisdier. Overschrijd de aanbevolen dosering niet! Oliën bevatten een grote hoeveelheid heilzame stoffen en zijn ook zeer energie-voedend – geef ze dus voorzichtig aan het dier en onthoud dat de olie, of enig ander voedingssupplement, geen vervanging is voor een gevarieerde voeding.

Waar moet je
op letten bij het kiezen van Yoggies supplementen voor honden:

Als je een voedingssupplement voor honden moet geven, dan is het altijd beter om deze supplementen apart van het hoofdvoer te geven, bijvoorbeeld als tussendoortje of op Yoggies met vlees uit blik. Veel van de supplementen kunnen bijvoorbeeld de oorspronkelijke smaak en geur van Yoggies-korrels veranderen, en uw hond kan de originele korrels na verloop van tijd afstoten zonder deze supplementen.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

____________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België