BARF rauwe voeding
voor honden met probiotica en gewrichtsvoeding

Yoggies BARF is een rauw hondenvoer van hoogwaardig vlees van boerderijen in Duitsland, België en Nederland. Het bevat niet alleen kwaliteitsvlees, maar ook het enige op de markt met speciale probiotische culturen om de gezondheid van elke hond te ondersteunen en ook voeding voor een gezonde ontwikkeling van het bewegingsapparaat van de hond. Yoggies RAW rauw hondenvoer imiteert natuurgetrouw de natuurlijke voeding van een hond uit de natuur, zijn prooi, en samen met het BARF+ supplement is het een perfecte compleet rauw hondenvoer .

Bekijk hieronder volledige aanbod

Als enige producent hebben we rauw hondenvoer (BARF) met probiotica gelanceerd om de immuniteit en weerstand tegen virussen, parasieten en ziekten te ondersteunen. Nu hebben we onze BARF nog meer verbeterd – het bevat nu ook gewrichtsvoeding en we hebben ook de manier waarop we inpakken verbeterd. Na Yoggies BARF blijft er geen kom meer onopgegeten, zelfs niet voor de meest kieskeurige honden.

De nieuwe Yoggies BARF is een rauw hondenvoer speciaal ontwikkeld voor de gezondheid van de hond. Yoggies BARF is gemaakt van de hoogste kwaliteit vlees, aangevuld met een mix van probiotica en prebiotica speciaal ontwikkeld voor honden en aangevuld met gewrichtsvoeding. Ons rauwe hondenvoer wordt geproduceerd in een fabriek waar geen enkel restaurant zich voor zou schamen volgens recepten die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de meest professionele. Dierenartsen, fokkers en natuurlijk hun honden. Wat is BARF en andere belangrijke informatie die u moet weten over het zogenaamde barfing vindt u in ons artikel Wat weet u voordat u uw hond BARF gaat voeren?

Bij Yoggies besteden we bijzondere aandacht aan kwaliteit. En dus komt het vlees waarvan Yoggies BARF wordt gemaakt van boerderijen in Italië, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Tsjechië, waar de kwaliteit en zuiverheid van de fokkerij voorop staat.

Bij Yoggies staat voerkwaliteit altijd voorop, samen met het feit dat het voer vrij moet zijn van onnodige chemicaliën, conserveringsmiddelen, smaak- en kleurstoffen. En dit wordt ook vervuld door Yoggies BARF (voorheen vlees+).

Een nieuwe manier van verpakken

De nieuwe Yoggies BARF is nu opnieuw verpakt in gezondheidsvriendelijke en goed recyclebare polypropyleen zakken , dus het loont om deze verpakkingen te sorteren. We hebben Yoggies BARF uitgevonden en herverpakt zodat het ermee werken en het bereiden van voedsel voor uw hond zo veel mogelijk is. Haal hem gewoon uit de vriezer, verwarm de verpakking kort tussen je handpalmen of in lauw water, wanneer de inhoud van de verpakking uit de verpakking “komt” en als je de hond niet de volledige inhoud van één zak wilt geven , snijd de “mix” van bevroren vlees gewoon met een scherp mes, leg de rest gewoon terug in de vriezer. Dit is hoe we denken aan onze kleine hondenmaatjes zoals teckel,  chihuahua, enz.

Hoe om te gaan met Yoggies BARF

Onthoud dat Yoggies BARF zo uniek is! En om uw hond de beste smaak- en gezondheidservaring te geven en zijn gezondheid te versterken, volgt u vooral de volgende regels:

  • Ontdooi Yoggies BARF rauw voedsel nooit in heet water of in de magnetron. Dit zou de probiotica in het voer vernietigen, die de immuniteit en afweer van uw hond tegen virussen, bacteriën, parasieten en zelfs ernstigere ziekten helpen versterken.
  • Yoggies BARF bevat nu ook gewrichtsvoeding – als u gewend bent om uw hond thuis gewrichtsvoeding toe te voegen, raden we aan deze dosis te halveren of contact met ons op te nemen in ons adviescentrum . Wij adviseren u graag.
  • Op de verpakking en op onze website en e-shop staan ​​indicatieve voedingsgegevens per menu. Als je je hond rauw voer geeft, zou je al “iets” moeten weten over barfen. U kunt het ons vragen en wij beantwoorden graag of u bijvoorbeeld voedingssupplementen voor honden etc. moet gebruiken. De gezondheid van honden en hun tevredenheid staat bij ons voorop.

… omdat Yoggies trouw is aan hun filosofie zal altijd zo zijn dat gezondheid begint in een kom ®

Hoe maak je een uitgebalanceerde BARF voor honden

De aanbevolen verhouding van vlees tot bijgerecht in een uitgebalanceerd voerrantsoen van Yoggies BARF moet 80% vlees en bot en 20% bijgerecht zijn (we raden Yoggies BARF + bijgerecht aan ). Zo ontstaat een uitgebalanceerd BARF hondenvoer. Daarom, zodat u niet hoeft na te denken over complexe BARF-recepten, raden we aan om ons BARF-supplement met de naam BARF + te gebruiken. Op elke verpakking vindt u de aanbevolen dosering van rauw vlees en BARF Plus bijgerechten. We bereiden ook een tool voor u voor voor het eenvoudig berekenen van voerrantsoenen. De BARF-calculator berekent de exacte dosis rauw vlees en Yoggies BARF+ bijgerechten .

Stelt u een uitgebalanceerde rauwkost voor uw hond samen uit Yoggies BARF en BARF+ producten, dan kunt u er zeker van zijn dat deze twee producten het exacte model zijn voor onze Yoggies koudgeperste korrels . We drogen de korrels voorzichtig volgens de gepatenteerde methode en persen ze samen in de vorm van onze korrels.

BARF 100% kip met probiotica en gewrichtsvoeding

In verpakkingen van 3x500g 

Rauw kippenvlees, botten, kraakbeen en kippenorganen. Het 100% kippenmenu is grof gemalen en daardoor geschikt voor alle categorieën honden. Kippenvlees is dieetvoeding en zeer licht verteerbaar, dus dit menu is ook geschikt als onderdeel van diëten voor gewichtsverlies, indigestie en verschillende therapeutische diëten. Het menu hoeft alleen aangevuld te worden met een geschikt bijproduct , zoals Yoggies  BARF+ .

BARF Zalm, paard, konijn met probiotica en gewrichtsvoeding

In verpakkingen van 3x500g 

Rauw zalmvlees, paardenvlees en konijnenbotten met spieren. Paardenvlees is een van de meest voedzame en best verteerbare vleessoorten . Zalmvlees bevat een grote hoeveelheid vitamines, mineralen en essentiële vetzuren. Konijnenvlees is zeer goed verteerbaar. Het menu is mogelijk geschikt voor de meeste Honden met allergieën. Het menu hoeft alleen te worden aangevuld met een geschikt bijproduct, bijv. het Yoggies BARF+ .

BARF 100% rundvlees met probiotica en gewrichtsvoeding

In verpakkingen van 3x500g 

Rauw rundvlees, organen (hart, lever, longen), kraakbeen en pezen. Menu 100% rundvlees wordt grof gemalen. Rundvlees heeft een hoger gehalte aan kwaliteitseiwitten en een lager vetgehalte. Het rundvleesmenu is licht verteerbaar. Dit menu kan geschikt zijn voor een breed scala aan allergische honden, maar ook voor verschillende diëten en cholesterolverlagend. Het menu hoeft alleen te worden aangevuld met een geschikt bijproduct, bijv. het Yoggies BARF+  .

BARF 100% kalkoen met probiotica en gewrichtsvoeding

In verpakkingen van 3x500g

Rauw kalkoenvlees en botten. Het kalkoenmenu is licht verteerbaar, de botten zijn fijngemalen. Kalkoenvlees wordt door experts geclassificeerd als de zogenaamde “superfoods” . Het heeft een lager vetgehalte maar een hoger eiwitgehalte. Dit menu kan geschikt zijn voor een breed scala aan allergische honden en voor verschillende diëten. Het menu hoeft alleen te worden aangevuld met een geschikt bijproduct, bijv. het Yoggies BARF+ .

banner blik
Wat te vermijden
bij het kiezen van Yoggies barf voor honden:ENKELE Hints EN INFORMATIE
OVER B.A.R.F VOOR HONDEN
Geef Yoggies BARF niet erg koud aan de hond. Koud voedsel kan gastritis of indigestie veroorzaken. Vermijd ook ontdooien in kokend water of in de magnetron. U kunt het probiotische effect en levende culturen vernietigen die zijn ontworpen om de gezondheid en immuniteit van uw hond te ondersteunen. not_interested check_circle_outline Waar moet je
op letten bij het kiezen van Yoggies barf voor honden:
De hond is een afstammeling van een wolf en wordt gemaakt om rauw voedsel te verteren. Serveer Yoggies BARF raw food op kamertemperatuur en vul aan met BARF + side dish. Dit geeft je een echt uitgebalanceerd BARF rauw voedsel met vele variaties en combinaties.

Je kunt BARF ook toevoegen met bijvoorbeeld Yoggies Kruiden voor honden of met een extract uit het vlees van de schelp Perna Canaliculus Yoggies Voor gezonde gewrichten etc.

Wat te vermijden
bij het kiezen van Yoggies barf voor honden:

Geef Yoggies BARF niet erg koud aan de hond. Koud voedsel kan gastritis of indigestie veroorzaken. Vermijd ook ontdooien in kokend water of in de magnetron. U kunt het probiotische effect en levende culturen vernietigen die zijn ontworpen om de gezondheid en immuniteit van uw hond te ondersteunen.

Waar moet je
op letten bij het kiezen van Yoggies barf voor honden:

De hond is een afstammeling van een wolf en wordt gemaakt om rauw voedsel te verteren. Serveer Yoggies BARF raw food op kamertemperatuur en vul aan met BARF + side dish. Dit geeft je een echt uitgebalanceerd BARF rauw voedsel met vele variaties en combinaties.

Je kunt BARF ook toevoegen met bijvoorbeeld Yoggies Kruiden voor honden of met een extract uit het vlees van de schelp Perna Canaliculus Yoggies Voor gezonde gewrichten etc.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

________________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België