yoggies probiotica voor honden 

PROBIOTICA
voor honden DogProBio ®

Immuniteit en gezondheidsbevordering bij een hond is net zo belangrijk als bij mensen. Samen met dierenartsen en fokkers en wetenschappers, hebben we probiotica ontwikkeld voor honden DogProBio ® , een speciale probiotische mengsel voor honden. Deze mengeling is bedoeld als preventieve gezondheidsbevordering en om de spijsverterings- en immuunprocessen van het microbioom (voorheen “microflora”) van de hond in de darmen bij te sturen. DogProBio ® hondenprobiotica zijn bedoeld voor honden bij het toedienen van antibiotica, om genezingsprocessen te verbeteren, diverse allergieën en allergische reacties van de hond te onderdrukken, etc. Dankzij Yoggies voedingen met probiotica en af ​​en toe een preventieve probiotische kuur met DogProBio ®   heeft u uw hond misschien niet de zoals wij bij Yoggies noemen, chemisch ontworming nodig.

Probiotica voor honden DogProBio ® | Bescherm de gezondheid van uw hond!

Elk van de fokkers heeft zeker een tijd meegemaakt waarin zijn hond “ziek” was. Veel problemen zoals diarree, indigestie, allergieën, inwendige parasieten, slechte wondgenezing en hotspots kunnen voortkomen uit een verzwakte immuniteit. Tot op heden heeft geen enkele voerfabrikant de kwestie van gezondheid, immuunondersteuning en beschavingsziekten zo diepgaand behandeld als wij in de  Yoggies .

En omdat de hond een echte mensenvriend voor ons is, duurde het meer dan twee jaar om een ​​reeks van onze producten te ontwikkelen – voornamelijk koudgeperste korrels met probiotica , BARF+ supplement , rauw Vlees of voedingssupplementen met probiotica .

En dankzij onze ontwikkeling heeft elke fokker nu de mogelijkheid om de gezondheid van zijn hond nog meer te ondersteunen. Vanaf nu kan de strijd tegen allergieën, beschavingsziekten, parasieten en vele andere problemen gemakkelijker zijn, omdat we probiotica hebben ontwikkeld voor honden Yoggies DogProBio ® .

Wat zijn probiotica voor honden?

Een probioticum is een levend organisme dat een positief effect heeft op de gezondheid, het immuunsysteem versterkt en de balans van het darmmicrobioom (voorheen de microflora) verbetert. Yoggies DogProBio ® behoort tot de groep van symbiotica, dwz preparaten die probiotica en prebiotica combineren. Deze combinatie kan het darmmicrobioom moduleren en zo de immuunreacties van het lichaam van de hond positief beïnvloeden. Deze “reacties” kunnen zowel op externe als interne ongewenste stimuli zijn. Interne prikkels zijn bijvoorbeeld voedselallergenen, inwendige parasieten, ontstekingen, genezingsprocessen, diarree, antibiotica, etc. Externe prikkels kunnen beten zijn van parasieten zoals teken, vlooien of reacties op pollen, mijten, etc.

Probiotica kunnen ook heel goed helpen bij het voorkomen van de genoemde allergische reacties en reacties van uw huisdier.

GGO-status:  Het product is niet samengesteld uit of bevat geen genetisch gemodificeerde micro-organismen en voldoet aan de Europese Commissie Verordening EC 1829/2003 en EC 1830/2003

Wat is het doel van probiotica voor honden?

Positieve effecten van probiotica en prebiotica bij honden zijn aangetoond bij enteropathie, vaccinatie, hondenstress, behandeling van diarree, na antibioticabehandeling, hondenziekte, darmobstructie, constipatie. Probiotica voor honden kunnen ook helpen bij de behandeling, evenals preventie tegen veel verschillende soorten allergieën zoals voedselallergieën, kippenallergieën, huisstofallergieën, mijten en inwendige parasieten zoals rondwormen, lintwormen, enz. Probiotica kunnen ook helpen bij Giardiasis, verschillende spijsverteringsonevenwichtigheden, kunstmatige voeding van puppy’s, preventie van het immuunvenster bij puppy’s, parvovirus, rotavirusinfectie en in de algemene preventie en versterking van de gezondheid van uw hond.

Wat is de samenstelling van probiotica voor honden?

De combinatie van probiotische micro-organismen ten minste 3 x 10 8  CTU / g (100 miljoen levende organismen per gram) voor een “therapeutisch” mengsel en 3 x 10 6  CTU / g (1 miljoen levende organismen per gram) voor een “onderhoud” mengsel.

Het mengsel bestaat uit inuline en culturen van Sacharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium spp en zetmeel. Zetmeel en inuline zijn functionele prebiotica die zeer effectief in het spijsverteringskanaal worden gebruikt als prebioticum (“voedsel”) voor probiotische culturen. Dit garandeert de maximale probiotische werking van dit mengsel.

Wist je dat probiotica voor honden zijn ontwikkeld uit stammen die ook katten in hun microbioom hebben en zelfs wij mensen? Daarom worden probiotica voor honden tegenwoordig niet alleen door de hond gebruikt, maar ook door het hele “menselijke” Yoggies-team om onze immuniteit te versterken.

De resultaten van recente tests suggereren dat er geen parasieten werden gedetecteerd in het spijsverteringskanaal van honden die korrels of rauw voedsel voor honden kregen met Yoggies-probiotica en getest op de aanwezigheid van interne parasieten (zoals rondwormen of lintwormen) . Deze honden zijn al meer dan 2 jaar niet chemisch ontwormd , maar kregen voeding en supplementen met Yoggies probiotica.

Directeur van Yoggies

Probiotica voor puppy’s, volwassenen en oudere honden

Het is aan te raden om de rest van hun leven voeding en supplementen met probiotica aan honden te geven.

Probiotica zijn vooral belangrijk  voor puppy’s om het zogenaamde immuunvenster te voorkomen  . Als u kiest voor kwalitatief koudgeperste korrels voor puppy’s met Yoggies Active probiotica en soms DogProBio ®  preventief  gebruikt om de immuniteit van de puppy te versterken, zal deze zich goed ontwikkelen, een sterke immuniteit hebben en zal de ontwikkeling van zijn gewrichts- en bewegingsapparaat in overeenstemming zijn met zijn behoeften (vooral calciumverhouding, vitamine D3, vitamine K2, enz.).

Voor volwassen honden zijn probiotica  in voeding en supplementen belangrijk, vooral voor de dagelijkse versterking van hun algehele gezondheid en afweer. Soms “snuiven” ze iets, likken ze iets of lijden ze aan bepaalde beschavingsziekten, zoals allergieën of parasieten. Daarom is het goed om na te denken over  preventie en natuurlijke ondersteuning van hun gezondheid dankzij DogProBio ® .

Oudere honden hebben net zo hard probiotica nodig als een puppy . Hoewel het oudere organisme geen hoge eisen stelt aan de inname van eiwitten en vetten, heeft het een sterkere bescherming nodig tegen vele ziekten en spijsverteringsproblemen die oudere honden treffen dan volwassen honden. Probiotica zijn ook uitstekend in de strijd tegen ziekten en ontstekingen, die zich vaak kunnen ontwikkelen tot ernstigere ziekten.

Probiotica ook als preventie of alleen voor ziektes kunnen worden gebruikt?

Yoggies DogProBio ®  is een mengsel dat zowel kan worden gebruikt ter voorkoming en versterking van de immuniteit als bij acute problemen.

Preventief gebruik van probiotica  – probiotica kunnen regelmatig worden gebruikt om allergieën en ziekten te voorkomen. Je kunt ze 1-2 keer in een half jaar of vaker geven. U kunt de hond geen overdosis probiotica geven, maar we raden u aan de aanbevolen dosering te volgen. Ook bij het toedienen van probiotica is een gevarieerde en gezonde voeding van belang. Indien u de hond rauw voer geeft adviseren wij BARF van Yoggies merk  Barf  en een koudgeperst BARF+ bijgerecht  . Bij het voeren van hondengranulaat adviseren wij  koudgeperste Yoggies korrels . Alle voedingsmiddelen bevatten ook probiotische stammen (anders dan DogProBio ® ). Dit geeft uw hond een nog breder scala aan probiotische stammen en prebiotica.

Gebruik van probiotica om therapeutische redenen  – Bij reeds bestaande problemen wordt het “therapeutische” mengsel op zijn vroegst 3 dagen gedoseerd en daarna het “onderhouds” mengsel gedurende 10 dagen (zoals bij preventie). Als de hond ernstigere problemen heeft of wordt behandeld met antibiotica, raden wij u aan uw dierenarts te raadplegen, die u zal adviseren of en op welk moment u probiotica voor de hond moet gebruiken.

Is DogProBio ® voor puppy’s, volwassenen en oudere honden?

DogProBio ® probiotische mengsel is over het algemeen bedoeld voor alle rassen en rassen van honden van elke leeftijd. Je kunt ze preventief geven, of voor verschillende ziekten en problemen.

Voor kleinere rassen (honden tot 5 kg) kunt u de aanbevolen dagelijkse dosis (10 g) verdelen over twee dagen (2 x 5 g). Hierdoor wordt de probiotische kuur verlengd van 13 naar 26 dagen. Dit advies is alleen geldig voor honden tot 5 kg!

Om het microbioom van de hond voldoende te moduleren en de immuniteit te versterken, raden we aan om Yoggies voeding en voedingssupplementen te gebruiken voor de regelmatige voeding .Yoggies-voeding en -supplementen worden altijd ontwikkeld als een functionele eenheid met een uitgebreide reikwijdte!

Hoe probiotica voor honden te doseren?

DogProBio ® hondenprobiotica bevatten 3 witte zakjes en 10 groene. De witte zakjes zijn bedoeld voor de eerste drie dagen van de eerste verzorging (1 zakje van elk 10 g). Groene zakjes (10 stuks) zijn bedoeld voor de volgende (onderhouds)zorg. Geef elke dag een zakje .

Voor kleine hondenrassen tot 5 kg op volwassen leeftijd kan elke zak in 2 dagen worden verdeeld. Dit zal de kuur verlengen. LET OP – alleen voor kleine rassen! 

De beste manier om probiotica aan een hond te geven is door het bijvoorbeeld door yoghurt te mengen, of met  vlees uit blik Yoggies  etc. Je kunt het ook mengen in koud of lauw water. Het mengsel bevat zetmeel en inuline. Om deze reden kan het mengsel bijvoorbeeld bij het mengen in yoghurt dikker worden. Gebruik dan gewoon een beetje water en verdun.

Probiotica voor honden Verwarm nooit DogProBio ® boven 30 ° C! Je zou het probiotische effect van het product kunnen vernietigen!

Het mengsel is smaak- en geurloos!

Hoe probiotica bewaren?

Als u DogProBio wilt bewaren ® bij -18 ° C, zal de houdbaarheid 24 maanden. Als het product wordt bewaard bij + 4 ° C, is de houdbaarheid 12 maanden.

TIP:  Wat is een IMMUUNVENSTER ?  Puppy’s worden geboren met een zeer lage immuniteit. Ze krijgen tijdens de borstvoeding weinig antistoffen van de teef. En na verloop van tijd neemt de hoeveelheid van deze antistoffen in de moedermelk af tot de pup ongeveer 6 weken oud is. We noemen deze periode het  IMMUUNVENSTER VAN PUPPY’S . Het is een tijd waarin de gezondheid van een puppy meer in gevaar komt dan voor de rest van zijn leven. Daarom moeten fokkers de gezondheid en ondersteuning van de immuniteit van de puppy al onthouden en zorgen voor voldoende toevoer van probiotica en prebiotica in de voeding.

banner blik
Wat te vermijden
bij het kiezen van probiotica voor honden:ENKELE Hints EN INFORMATIE
OVER PROBIOTICA VOOR HONDEN
Nooit DogProBio ® Probiotic Mix opwarmen of in heet water of warm voedsel gieten. Dit zou de probiotische culturen afbreken. not_interested check_circle_outline Waar moet je
op letten bij het kiezen van probiotica voor honden:
Dien gedurende 13 dagen DogProBio ® in de aanbevolen dosering toe. Voor kleine rassen en honden tot 5 kg kunt u de mengeling in tweeën splitsen om een ​​dosis voor 26 dagen te krijgen in plaats van 13 dagen. Hiervoor zijn probiotica voldoende geconcentreerd.

Wat te vermijden
bij het kiezen van probiotica voor honden:

Nooit DogProBio ® Probiotic Mix opwarmen of in heet water of warm voedsel gieten. Dit zou de probiotische culturen afbreken.

Waar moet je
op letten bij het kiezen van probiotica voor honden:

Dien gedurende 13 dagen DogProBio ® in de aanbevolen dosering toe. Voor kleine rassen en honden tot 5 kg kunt u de mengeling in tweeën splitsen om een ​​dosis voor 26 dagen te krijgen in plaats van 13 dagen. Hiervoor zijn probiotica voldoende geconcentreerd.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

_____________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België